Toivo Tänavsuu: annetuskasti puistatakse oma viimased sendid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fondi asutaja Toivo Tänavsuu sõnul sageneb vähki haigestumine ning ei ole mõtet loota, et riigil jaguks raha kõikide kallite ravimite jaoks.
Fondi asutaja Toivo Tänavsuu sõnul sageneb vähki haigestumine ning ei ole mõtet loota, et riigil jaguks raha kõikide kallite ravimite jaoks. Foto: Sander Ilvest

Staažika Postimehe ajakirjaniku Hille Tänavsuu raviloost alguse saanud vähiravifond «Kingitud elu» tähistas sel nädalal oma esimest sünnipäeva. Fondi asutaja ja eestvedaja Toivo Tänavsuu sõnul sai inimeste abiga kogutud väga suur summa, kuid loorberitele puhkama jääda kindlasti ei saa.

-Fondile on aastaga annetatud üle 306 000 euro. Eesti inimesed on vist väga helded?

Eestis on tõepoolest superlahkeid inimesi. See teema läheb paljudele korda. Raske on leida inimest, kellel ei oleks vähktõvega mingisugustki kokkupuudet. Kui käin annetusi kogumas, siis paljud ütlevad, et näed, mul just abikaasa läks (vähi tõttu – toim) või isa või ema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles