Galerii: tühjad pudelid läksid hinda

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel nädalavahetusel oli taaraautomaatide juures rahvast rohkem kui tavaliselt. Pandipakendi hinnatõusu oodates kodudesse varutud pudelid toodi nüüd ära.

Kuigi pandipakendi hind kallines juba 1. veebruaril, siis kuu esimesel nädalavahetusel suurt tungi taarapunktides ei olnud. Küll aga oli sel nädalavahetusel seal elav sagimine. Üks pere läks ja teine tuli, kirjeldas pealtnägija olukorda Laagri Maksimarketi juures asuvas Eesti kõige moodsama taaraautomaadi juures. Ka poetöötaja kinnitas, et viimased paar päeva on tööd rohkem kui varem, sest rahvas on hakanud taarat tagasi tooma.

Suurenenud taaratagastuseks oli valmis ka Eesti Pandipakend, mis tellis selleks nädalavahetuseks lisatransporti. Kui jaanuari keskel sai avalikuks pandipakendi kallinemine 10 sendini, siis langes taaratagastus pea 40 protsenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles