EMT ja Elioni teenuste töös esineb nädala esimeses pooles häireid

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööl vastu 10. ja 11. veebruari toimuvad hooldustööd EMT ja Elioni internetiühendustes.
Ööl vastu 10. ja 11. veebruari toimuvad hooldustööd EMT ja Elioni internetiühendustes. Foto: SCANPIX

Seoses plaaniliste hooldustöödega võib selle nädala esimeses pooles esineda piirkonniti häireid Elioni ja EMT teenuste töös.

«Sidekatkestuse pikkus on maksimaalselt 30 minutit ning see mõjutab Elioni interneti, nutiTV kui internetitelefoni teenuseid,» teatas Eesti Telekomi meediasuhete juht Raigo Neudorf.  Töid teostatakse öösel, et kliente võimalikult vähe häirida.

Täna, ööl vastu 10. veebruari esineb häireid vahemikus kell kaks kuni seitse Tallinnas ja Harjumaal, Saaremaal, Viljandimaal, Jõgevamaal ja Tartumaal. Ajavahemikus kell kolm kuni neli võib esineda häireid ka EMT mobiilside teenuste kasutamisel Tallinnas ja Harjumaal, Saaremaal, Jõgevamaal ning Tartumaal.

Homme, ööl vastu 11. veebruari esineb häireid vahemikus kell kaks kuni seitse Tallinnas ja Harjumaal, Ida-Virumaal ja Raplamaal. Ajavahemikus kell kolm kuni neli võib esineda häireid ka EMT mobiilside teenuste kasutamisel Tallinnas ja Harjumaal ning Ida-Virumaal.

Hooldustöid tehakse klientidele jätkuvalt kvaliteetsete ja töökindlate teenuste tagamiseks. EMT ja Elion vabandavad võimalike ebamugavuste pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles