Gripi tõttu kehtib suurhaiglates külastuskeeld

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhja-Eesti regionaalhaigla.
Põhja-Eesti regionaalhaigla. Foto: Liis Treimann

Kuna grippi haigestumine on viimastel nädalatel järsult suurenenud, palub Põhja-Eesti regionaalhaigla (PERH) ja Lääne-Tallinna keskhaigla (LTKH) ravil viibivaid patsiente mitte külastada.

Seoses gripi ja ülemiste hingamisteede viirushaiguste levikuga ning tulenevalt vajadusest parandada haiglaravil viibivate patsientide nakkuskaitset, palub PERH alates 10. veebruarist mitte külastada haiglaravil viibivaid patsiente, teatab haigla oma kodulehel.

Patsientide külastamine on alates 6. veebruarist ajutiselt keelatud ka nii Lääne-Tallinna keskhaigla Paldiski mnt 68 haiglakorpuses kui ka nakkuskliinikus (Paldiski mnt 62).

Tartu Ülikooli kliinikumi avalikkussuhete spetsialisti Helen Kaju sõnul on haiguspuhangute tõttu hetkel külastuspiirang naistekliiniku sünnitusosakonnas. Muudes osakondades külastuskeeldu ei ole. «Küll kehtib palve, et külastajad oleksid terved, sest selge on see, et patsiendid on haigustele vastuvõtlikumad,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles