Hüppa aga hüppa!

Priit Pullerits
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naerused lennunäod: Merike Kangro (vasakult), Kärt Rebane, Enely Sarapuu, Johanna Lepp ja Kaspar Lannes annavad jumping’u-trennis jalgadega batuudile valu.
Naerused lennunäod: Merike Kangro (vasakult), Kärt Rebane, Enely Sarapuu, Johanna Lepp ja Kaspar Lannes annavad jumping’u-trennis jalgadega batuudile valu. Foto: Kristjan Teedema

Eestisse on jõudnud uudne lennukas trenn. Lõbu laialt garanteeritud.

Vabandust võõrsõna pärast, aga kas trennis fun' i tahate? Et ei oleks mingi selline grupirahmeldus, kus esimese rea enesekindlad tibid teavad trennikava peast, aga tagumiste ridade tagasihoidlikud täitjad mõtlevad õnnetult-saamatult, et ohh, miks küll pidin siia tulema.

Kui tahate trennis fun'i, mitte järjekordset matsu enesehinnangule, astuge madalale kuusnurksele batuudile, keerake rütmiline muusika põhja ja andke jalgadele valu, nagu treener kõige ees ette näitab. Tšehhimaalt pärit uudset treeningut nimetatakse jumping'uks, maakeeli hüppamiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles