Saku Suurhall tõstis garderoobitasu kahekordseks

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saku suurhall.
Saku suurhall. Foto: Teet Malsroos

Kui muidu on Saku Suurhallis garderoobitasu üks euro üleriide kohta, siis eilsel Ed Sheerani kontserdil tuli jope äraandmise eest maksta kaks eurot.

«See oli meie koostööpartneri otsus, kuna nõudlus oli väga suur,» kommenteeris hinnatõusu Saku Suurhalli teenindusjuht Kristin Siirak.

Ta nentis, et iga suurema kontserdi ajal garderoobitasu siiski ei tõuse. «Erinevatel üritustel on erinevalt, mõnel on täiesti tasuta, mõnel maksab üleriide äraandmine üks, mõnel kaks eurot,» märkis ta, et eelkõige sõltub see nõudlusest.

«Nõustume koostööpartneri otsusega, kui on väga suur nõudlus ehk enamasti on garderoobitasu kõrgem välja müüdud kontserditel,» nentis Siirak ning lisas, et ka kodulehel on kirjas, et neil on õigus hinnakirja muuta.

«Saku Suurhallis napib endiselt garderoobikohti ning vähemalt välja müüdud üritustel kõik külastajad oma riideid ära anda ei saa,» lisas ta, et ka eile olid garderoobid puupüsti täis.

Postimehe poole pöördus lugeja ka küsimusega, miks eilsel kontserdil kottide sisu ei kontrollitud. Siirak ütles, et seda tehti kindlasti, kuid mingil hetkel võib-olla lihtsalt enam ei jõutud igasse kotti piiluda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles