Ka Selver plaanib e-poega turule tulla

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selveri klienditeenindajad.
Selveri klienditeenindajad. Foto: Tairo Lutter

Tallinna Kaubamaja tütarfirma Selver kavatseb turule tulla e-poega, millest on võimalik osta esmatarbe- ja toidukaupu.

Selveril on Selveri Köögi toodete müügiga juba aastaid head kogemused, ütles Selveri kommunikatsioonijuht Erkki Erilaid BNS-ile ja lisas, et selle kogemuse tõttu mõeldakse ettevõttes laiema sortimendi pakkumise peale läbi e-kanalite.

«Kindlasti jälgime tähelepanelikult turul toimuvat ja teeme ettevalmistusi, kuid millal me oma internetis pakutavat sortimenti laiendada plaanime on hetkel siiski veel vara ütelda,» sõnas Erilaid.

Rimi Eesti Food AS-i pressiesindaja Katrin Batsi sõnul ei saa e-keskkonna avamist välistada ka Rimi. «Paraku ei saa ma selle kohta täpsemalt infot anda. Samas välistada seda võimalust kindlasti ei saa,» ütles Bats.

Maxima teatas reedel, et avas esimese Eesti jaekaubandusketina veebipoe e-Maxima, kust Tallinna ja selle lähiümbruse elanikud saavad koju või kontorisse toidu- ja esmatarbekaupa tellida, valikus on üle 6000 toote. Kauba toob kohale Omniva kaubamärgi all kulleriteenust osutav Eesti Post.

Eesti Posti kommunikatsioonijuht Kadri Tonka sõnul on riiklikul postifirmal kaks toiduveoks sobivat kaubikut, kuid ettevõte on valmis neid vastavalt vajadusele juurde rentima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles