Google TV asub järgmisel aastal maailma vallutama

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Corbis / Scanpix

Internetiteenuste gigant Google tuleb sel sügisel USA turul välja oma TV-teenusega, mis võimaldab tarbijatel internetti kasutama hakata ka oma telerites, vahendab Reuters.


Varem on Google’i blogis kirjutatud, et selline samm muudab teleri, mis hetkel võimaldab juurdepääsu kümnetele või heal juhul sadadele kanalitele, seadmeks, mille vahendusel saab juurdepääsu miljonitele internetis levivatele meelelahutuskanalitele.

Seega pole teler enam pelgalt koht, kust saateid ja filme vaadata, vaid ka juurdepääs kogu internetiavarusele. Nii võib teler olla elutoas nii piltide vaatamiseks, mängukonsooliks, muusikakanaliks jne.

Google’i juht Eric Schmidti sõnade kohaselt on interneti kasutamine teleri vahendusel tasuta teenus. Google alustab koostööd ka erinevate elektroonika- ning programmitootjatega, et oma TV teenus tarbijateni tuua.

Oma TV-teenuse toob Google kõigepealt USA tarbijateni, järgmisel aastal on teenust kavas pakkuma hakata aga üle maailma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles