Türil peetakse õunafestivali

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi õunafestivali õunajoogi salongi korraldaja Marianne Juhkam hoaib käes oma lemmikjooki - alkoholivaba õunasiidrit.
Türi õunafestivali õunajoogi salongi korraldaja Marianne Juhkam hoaib käes oma lemmikjooki - alkoholivaba õunasiidrit. Foto: Auris Rätsep/Türi Arengu SA

Türi vald peab oma sünnipäeva sissejuhatuseks laupäeval, 11 septembril Veskisilla puhkekeskuses õunafestivali, kus muude tegevuste hulgas selgitatakse välja parim õunakook, õunamahl, -vein ja tublim õunagrillija.

Õunafestivali korralduspartneri Auris Rätsepa sõnul on kavas ka loengud, käib õunateemaline laat ja keha saab kinnitada õunateemalistes söögikohtades. Festivali ajaks pannakse spetsiaalselt püsti ka õunajookide salong.

Salongi korraldaja Marianne Juhkam rääkis, et seal saab maitsta ja soetada pea kõiki Eesti kaubandusvõrgus leiduvaid õunamaitselisi jooke alates mahlast ja lõpetades peenemate napsidega.

Festival algab kell 11 ja kestab kella 22 õhtul. Pilet maksab üks kroon ja igale külastajale lubavad korraldajad saabudes anda maitsva Türi õuna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles