Prügifirma saadab surnud inimesele tühisõiduarveid

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragn-Sellsi prügiauto.
Ragn-Sellsi prügiauto. Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Lääne Eluga ühendust võtnud proua kurtis, et Ragn Sells saadab tema kaks aastat tagasi surnud abikaasa nimele prügiveoarveid, peamiselt küll tühisõiduarved, sest talvel ei ela suvilas kedagi.

Proua ütles, et on prügiveofirmasse Ragn Sells korduvalt helistanud ja ka kohapeal käinud, kuid arved tulevad ikka tema Herjavas asuvasse suvilasse, kuhu oli kadunud abikaasa viimati sisse kirjutatud, kirjutab Lääne Elu.

Ragn Sellsi klienditeenindaja Aili Kaus ütles, et on inimese murega tuttav ja on helistajale ka selgitanud, et viimane peaks pöörduma Ridala vallavalitsuse poole, kuna prügiveost vabastamise saab otsustada vallavalitsus.

Kaus lisas, et kuigi majapidamise omanik on surnud, kasutavad suvilat suvisel ajal omaniku lapsed, kuid pärandiasi on vormistamata. Kui majapidamist kasutatakse vaid suvel, on vallast võimalik taotleda prügiveost vabastamist talviti.

Loe edasi Lääne Elust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles