Finnairil on pagasita reisivatele eestlastele häid uudiseid

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Finnairi lennuki.
Finnairi lennuki. Foto: Reuters/ScanPix

Soome lennufirma Finnair paiskab müüki uutmoodi piletid, mis on mõeldud neile reisijatele, kel on endaga ühes vaid käsipagas. Uus piletitüüp on mõeldud lendudele Soomes, Põhja- ja Baltimaades.

Finnairi edastusel on uued ja odavamad lennud saadaval pea kõikidele Soome-sisestele lendudele ja lähiturgudele ning mõeldud on see klientidele, kel puudub registreeritav pagas, vahendab Yle uudisteportaal.

Reisijad, kes on ostnud nn säästupileti ning saabuvad lennule ikkagi äraantava pagasiga, peavad selle eest lisatasu maksma.

Hinnastrateegia, mille kohaselt tuleb reisijatel oma äraantava pagasi eest eraldi maksta, on üsna tüüpiline odavlennufirmade kauplemisvõte. Finnairi sõnul pole aga tegemist laenuga.

Ilma äraantava pagasita reisivatele klientidele mõeldud säästupilet on tavapiletist 10-20 protsenti soodsam. Ettevõte loodab sellega elavdada päevaturismi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles