Lugeja küsib: miks Elioni nutiTV pult tõrgub?

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elioni digitelevisiooni pult
Elioni digitelevisiooni pult Foto: Andres Haabu / Postimees

«Elionil oli siin suur kampaania, kui nad uue puldiga välja tulid. Sai see asi siis võetud, aga see pult ei toimi – see põhimenüü kursorrõngas on sedavõrd tuim, et mingi hetk ta reageerib esimesele vajutusele, aga mõnikord sa pead kuni viis korda järjest vajutama. Mis sel puldil viga on, et ta niimoodi tõrgub?» uurib murelik lugeja.

Vastab AS Eesti Telekom meediasuhete juht Raigo Neudorf.

Uute pultide puhul on meieni jõudnud vaid üksikud juhtumid, kus teemaks on olnud puldi kvaliteet. Sellistel juhtudel oleme palunud tehnikutel puldid kokku korjata ja laborisse testimiseks tuua.

Nuppude ebatavaline toimimine võib olla mõjutatud eelkõige patareide tühjenemisest. Nuppude kulumist ja üldist kvaliteediprobleemi me uute pultide puhul täheldanud pole. 

Kui kliendil on puldiga seotud mure korduv ega lahene patareivahetusega, vahetame selle puldi hea meelega garantiikorras välja ja võtame laborisse testimiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles