Banaanis elutses neljatunnist valulikku erektsiooni põhjustav ämblik

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Maria Layton

Suurbritannia pereema leidis supermarketist ostetud banaanist ämbliku, kelle hammustus võib tuua kaasa meestel valuliku ja kuni neli tundi kestva erektsiooni.

Maria Layton (43) märkas ämblikulaadset loomakest pärast seda, kui avas Tescost ostetud puuviljadega koti, vahendab Telegraph.

Ta leidis Costa Ricast pärit banaanidest ämblikumune, mis pärinevad Brasiilia rändämblikult. Tegemist on maailma ühe kõige mürgisema ämblikuga.

Kohe, kui naine banaanist ämblikumunadega kookoni avastas, hakkasid need kooruma ning hirmunud naine viskas banaanid kiiruga suletud kaanega karpi ja pani selle sügavkülma.

Edasi helistas ta Tesco klienditeenindusse.

See ämblikuliik on surmavalt mürgine. Oma mürgiga saab ämblik inimese tappa vaid kahe tunniga, kuid võib anda oma meessoost ohvritele kuni neljatunnise valuliku erektsiooni. Pärast seda ohver ka sureb.

(Muuseas – teadlased püüavad rändämbliku mürgi toel leida ravimit, mis aitaks erektsioonihäiretega mehi.)

Kahe lapse ema proua Layton läks puuviljakotti avama siis, kui tema vanem tütar Siri (6) banaani küsis. Siis naine märkaski, et banaani küljes on midagi kummalist.

Kodune pereema rääkis hiljem, et banaanid ostis abikaasa Tescost ning need olid kotis seisnud terve ööpäeva.

«Esimesel banaanil oli midagi imelikku küljes, panin selle kõrvale ja võtsin järgmise, kus küljes oligi tohutu kookon. Banaani koorel oli ämblikuvõrk. Mulle tundus see kohe tuttav, sest mäletan et nägin uudistes himutavat lugu samal teemal. Mul lõi kohe mõttes häirekella ja ohutuse mõttes läksin ja guugeldasin, et oma kahtluses veenduda,» jutustas naine.

«Surfasin läbi mitmeid pilte ja leidsin sarnaseid oma leiuga. See süvendas hirmu – mulle ei meeldi mitte ükski ämblik, kuid olles teadlik veel kui mürgised on Brasiilia rändämblikud, olin ma kabuhirmus, kuna nägin oma kodus olevates banaanides ohtu enda ja laste tervisele,» selgitas naine.

Kuna naise jutustuse järgi hakkas kookon lahti rulluma, pani ta banaani kaanega karpi ja asetas selle sügavkülma.

«Mul on hea meel, et see olin mina, kes banaanid ette võttis, mitte Siri,» leidis naine kohutavas juhtumis ka positiivse poole.

Tescost naine abi ei saanud, sest naise hirmu poe esindajad ei mõistnud. Naisel paluti kaup poodi tagastada, et see siis ümber vahetada või raha tagasi maksta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles