Õunast saab huvitava grillroa

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Rene Viljat - Türi Õunafestival

Nädalavahetusel Türi-Allikul toimunud esimesel Türi õunafestivalil saavutas õunagrillimise meistrivõistlusel esikoha kahes erinevas variatsioonis valmistatud kanafileega täidetud grillitud õun.

Võistkonna «Naiskodukaitse Viru ringkond» kapteni Ursula Aali sõnul griliisid nad söegrillil kahe erineva täidisega õuna – üheks täidiseks oli kanafilee juustu ja köömnetega, teiseks täidiseks aga kanafilee juustu ja munaga, kaunistuseks granaatõunad ja idud.

Serveerimisel kasutati grillil valmistatud kastet, mis koosnes meest, sidrunist, rosmariinist ja piprast. Tervitusjoogina pakuti Vana Tallinna likööri, mis oli segatud kuuma piparmünditee ja õunamahlaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles