Tallinna-Narva rongide sõiduplaanides on tänasest ajutised muudatused

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong.
Elroni rong. Foto: Elmo Riig / Sakala

Seoses remonttöödega Oru, Püssi ja Kiviõli jaamades toimuvad tänasest kuni 25. märtsini Tallinna-Narva liini rongide sõiduplaanides ajutised muudatused.

Muudatused puudutavad Elroni Tallinna-Narva liini reise nr 220, 222, 223 ja 225. Elron palub olla tähelepanelik, sest muudatused sõiduplaanides sõltuvad kuupäevadest ning väljumisajad muutuvad kuni 50 minutit.

Reiside 220 (Tallinn-Narva väljumisega algjaamast 8:50), 222 (Tallinn-Narva väljumisega algjaamast kell 15:51) ja 223 (Narva-Tallinn tavapärase väljumisega algjaamast 7:05) väljumisajad muutuvad kuni viis minutit ning reisi 225 (Narva-Tallinn tavapärase väljumisega algjaamast 16:23) väljumisajad kuni 50 minutit.

Sõiduplaani muudatustega saab tutvuda siin või sisestades Elroni kodulehel sõiduplaani otsingusse lisaks marsruudile ka otsitava kuupäeva.

Peale Tallinna-Narva liinile toimuvad muudatused ka Tallinna-Moskva ja Tallinna-Peterburi liinidel. Vaata lähemalt siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles