Pood hävitas Costa Ricalt pärit kahtlased banaanid

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Maria Layton

Pärnu keskuse toidupoe Delice banaaniletist tehtud pildilt võis näha valge kirmega vilja, milles pildistaja kahtlustas surmavalt mürgist Brasiilia rändämbliku kookonit.

Delice’i, Solarise toidupoodi ja Comarketit haldav ABC Supermarketsi juhatuse liige Andrus Põld nentis, et seesugune banaan tõepoolest müügiletil oli.

«Kõnealuse juhtumiga seotud banaanid kõrvaldati koheselt müügilt ja hävitati, seega ei ole võimalik kommenteerida, millega täpsemalt tegemist oli,» lisas Põld.

Banaanide päritolumaaks on Costa Rica ning ABC Supermarkets pole seesuguste leidudega varem kokku puutunud. Ka tarbijaportaalis varem kajastatud kookonileiud on olnud seotud Costa Rica päritolu banaanidega.

«Meie puuvilja tarnijaettevõte on antud juhtumist teavitanud Veterinaarameti Toidubürood ja esitanud juhtumi analüüsi. Hetkeseisuga on antud teemat juba spetsialistide poolt kommenteeritud ja ei oska rohkem infot lisada,» märkis Põld.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles