Lugeja küsib: miks Rimi töötajad allahindlustest ei tea?

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rimi kliendikaart kehtib nii Rimides kui Säästumarketis.
Rimi kliendikaart kehtib nii Rimides kui Säästumarketis. Foto: Toomas Huik/Postimees

«Soovisin Rimi töötajalt teada, et kas mulle silma jäänud ning huvipakkuvale veekeetjale hinnaga 12,99 eurot kaasneb miinus 30 protsenti soodustus. Selgus, et ei kaasne. Kuidas aru saada, mis tooted on allahindluse väärilised ja mis mitte?» küsib lugeja.

«Edastan teile ühe tähelepaneku, mida kogesin täna Rimi Mammutipäevadel ja millele ka Rimi töötaja ei osanud päris hästi vastata. Rimi on välja reklaaminud, et mitmetele väikestele elektroonilistele kodumasinatele kehtib kuni tänaseni s.o. 16. märtsini allahindlus miinus 30 protsenti. Ja poes paberkandjal infol on ära toodud, et allahindlus rakendub kassas. Soovisin Rimi töötajalt teada, et kas mulle silma jäänud ning huvipakkuvale veekeetjale hinnaga 12,99 eurot kaasneb miinus 30 protsenti soodustus. Selgus, et ei kaasne. Kuidas aru saada, mis tooted on allahindluse väärilised ja mis mitte? Kui väike on «väike» elektrooniline kodumasin? Mis on need kriteeriumid? Kus on see info tarbijale nähtav? Miks veekeedukann pole väike elektrooniline kodumasin? On ju väga tobe, et alles kassas saan teada, et minu poolt valitud kaup ei olegi sooduspakkumises.» kirjutas lugeja oma kirjas.

Vastab Rimi pressiesindaja Katrin Bats.

Oleme tänulikud kliendi tähelepaneku eest. Rimi mammutikampaania ajal on tõesti pakkumises valik elektroonilisi kodumasinaid soodushinnaga. Täpsem info pidi olema selle kohta väljas ka kauplustes. On väga kahetsusväärne, et teenindaja ei osanud klienti aidata ning müügisaalis täpsustav info puudus. Palume vabandust!

Möödunud nädala kampaania ajal olid valikus triikrauad, puhurid, radiaatorid, tolmuimejad ja tolmuimeja tarvikud. Küll aga on alates tänasest sarnane pakkumine ning sel nädalal on 30 protsenti soodsamad veekeedukannud, köögikombainid, rösterid, blenderid ja kohvimasinaid. Kanname hoolt, et sellekohane täpsustav info jõuaks kõikidesse kauplustesse müügisaali välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles