Tuhandeid jalatsipaare varastanud austraallane: mulle lihtsalt meeldivad need

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mehe kodust leiti tuhandeid kasutatud jalatseid.
Mehe kodust leiti tuhandeid kasutatud jalatseid. Foto: SCANPIX

Austraalias Melbourne'is avastas politsei ühe 57-aastase mehe kodust tuhandeid jalatsipaare, mis olid varastatud.

Politsei on viimase kolme kuu jooksul Kilsythi ja Mooroolbarki piirkondades saanud rohkelt teateid kadunud jalatsite kohta, vahendab abc.net.au. Jalatseid on pihta pandud nii kodudest kui ka annetuskastidest.

Kui politseitöötajad ühte meest külastasid, et vargustega seoses mõned küsimused esitada, avastasid nad tema kodust tuhandeid kasutatud jalanõusid. 57-aastane mees arreteeriti.

«Läksime ja rääkisime temaga maja juures. Küsisime, kas ta teab midagi kadunud jalatsitest ja ta ütles, et jah, ma tean,» rääkis vanemkonstaabel Peter Baker. «Küsisime, kas me võime neid jalatseid näha ja ta kutsus meid majja sisse ning näitas neid,» lisas ta.

Majja sisenedes nägid politseinikud jalatseid kõikjal. «Seal oli ka palju kalleid brände, nagu Vans, Adidas, Asics,» märkis vanemkonstaabel.

Bakeri sõnul põhjendas mees, et talle lihtsalt meeldivad jalatsid. Ta läks hommikuti jalgrattaga sõitma, otsis jalatseid, mis talle meeldivad, pani need kilekotti ja viis koju.

Jalatsid on kokku kogutud Mooroolbarki politseijaoskonda, kuhu on inimesed nädalavahetusel oodatud oma kadunud jalanõusid otsima.

Vaata fotot politsei avastusest siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles