Starmani digiTV kliente ootavad ees muudatused

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Starmani digiboks.
Starmani digiboks. Foto: Peeter Langovits

Kuna kaks telekanalit lõpetavad Balti riikides oma tegevuse, toimuvad aprillis Starmani DigiTV kanalite valikus mõned muudatused.

Alates 29. aprilli varahommikust liigub telekanal Universal Channel välja DigiTV L, LRUS, XL ja XLRUS ning ZUUMtv L ja XL paketist, kuna kanal lõpetab oma tegevuse Balti riikides, teatab Starman.

Starmani kinnitusel otsitakse praegu aktiivselt Universal Channelile võrdväärset asendust. ZUUMtv klientidel vahetab selle välja saksakeelne koguperekanal RTL, mis näitab tuntumaid seriaale, komöödiasaateid, telemänge, uudiseid ja filme. Samuti kannab RTL üle Vormel-1 sarja võidusõite.

Oma tegevuse Balti riikides lõpetab ka E! Entertainmet, mis liigub 29. aprilli varahommikul välja DigiTV L, LRUS, XL ja XLRUS valikust. E! Entertainment´i asemel on Fine Living, mis sarnaneb oma olemuselt E! Entertainment´ile, keskendudes elustiili valdkonna uusimate arengute tutvustamisele.

Neil ZUUMtv L ja XL paketi klientidel, kes ei näe 29. aprilli varahommikul kanalit RTL oma ZUUMtv programmivalikus (leiab asukohalt nr 23), palub Starman teostada digiboksile või telerile kanalite automaathäälestuse või algseadete taastamise.

Juhiseid selleks saab seadme kasutusjuhendist, Starmani kodulehelt, klienditoe telefonil 1770 või e-posti aadressil klienditugi@starman.ee.

Muudatustega mittenõustumisel on kliendil ühe kalendrikuu jooksul õigus lepinguline suhe Starmaniga üles öelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles