Eesti tuntuim kali kallines

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karastusjoogid poes.
Karastusjoogid poes. Foto: Raivo Tiikmaa

Tähelepanelik lugeja märkas, et poodides on soojade ilmade lähenedes Linnuse kalja hind märgatavalt kerkinud, tootja kinnitusel kalja hind tõepoolest veebruaris tõusis.

Foto:
Foto: Foto: Peeter Langovits

«Linnuse kalja üldine hulgimüügihind tõusis veebruaris üheksa protsenti,» ütles Coca-Cola Company Baltikumi avalike suhete juht Jaanus Pauts. Kui varem oli näiteks pooleliitrise pudeli soovituslik jaemüügihind 0,59 eurot, siis veebruarist on see 0,64 eurot.

«Enne seda on Linnuse kalja hind püsinud viimase nelja aasta jooksul stabiilsena, samas on konkurendid oma toodete hindu jooksvalt korrigeerinud,» sõnas Pauts, lisades, et toote lõpphinna puhul on oma roll ka konkreetse jaeketi hinnakujundusstrateegial ning erinevatel sooduskampaaniatel.

Teiste Coca-Cola Balti Jookide toodete hinnad pole Pautsi kinnitusel muutunud.

A. Le Coq'i turundusjuht Katrin Vernik ütles, et nende naturaalselt kääritatud kaljade hinnad ei ole muutunud ning ettevõttel pole ka plaanis neid lähiajal korrigeerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles