Fotokonkursi «Märka kevade tulekut» võitjad on selgunud

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimehe fotokonkursi «Märka kevade tulekut» võitjad on loosi tahtel selgunud.

Postimehe ja Bauhofi fotokonkursile laekus 104 fotot, millest kõigil nägi erinevaid märke kevade saabumisest. Võitjad selgusid loosi tahtel – välja anname kaks esikohta ja ühe lisaauhinna.

Üks kahest esikohast läheb Egle Truskale, kes saatis omapärase pildi noore kuuse tipust. Auhinnaks Bauhofi kinkekaardid 20 euro väärtuses ning Postimehe kruus.
Üks kahest esikohast läheb Egle Truskale, kes saatis omapärase pildi noore kuuse tipust. Auhinnaks Bauhofi kinkekaardid 20 euro väärtuses ning Postimehe kruus. Foto: Egle Truska
Teine esikoht läheb Riina Toomelale, kes saatis pildi oma esimesest sel kevadel märgatud liblikast. Ka tema auhinnaks on Bauhofi kinkekaardid 20 euro väärtuses ning Postimehe kruus.
Teine esikoht läheb Riina Toomelale, kes saatis pildi oma esimesest sel kevadel märgatud liblikast. Ka tema auhinnaks on Bauhofi kinkekaardid 20 euro väärtuses ning Postimehe kruus. Foto: Riina Toomela
Lisaauhinna anname välja Heidi Võsule, kes saatis mitu kena pilti kevade saabumisest. Loosiõnn naeratas aga just sellele tärkavale pajupungale. Auhinnaks on Postimehe matkakomplekt.
Lisaauhinna anname välja Heidi Võsule, kes saatis mitu kena pilti kevade saabumisest. Loosiõnn naeratas aga just sellele tärkavale pajupungale. Auhinnaks on Postimehe matkakomplekt. Foto: Heidi Võsu

Palju õnne võitjatele! Toimetus võtab teiega ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles