Ametiühingud esitavad oma ettepanekud oktoobris

Laura Raus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ametiühingute keskliidu juht Harri Taliga.
Ametiühingute keskliidu juht Harri Taliga. Foto: Toomas Huik

Ametiühingute keskliit tuleb oma tööturgu puudutavate ettepanekutega välja tõenäoliselt oktoobris.


Kavas on esitada mitte ainult loetelu ettepanekutest, vaid lisada neile ka põhjendusi ja selgitusi, rõhutas ametiühingute keskliidu esimees Harri Taliga.

«Selge see, et valimisvõitlus käib ja see kajastub igal pool,» kommenteeris Taliga Sotsiaaldemokraatliku erakonna algatatud nn töötajate manifesti. Ta märkis, et ka tööandjate keskliidu hiljuti avaldatud manifestis esitatud ettepanekud olid selgelt poliitilise suunitlusega. «Tööandjate keskliit on väitnud, et nad ei ole poliitiliselt angažeeritud. Tegelikult nad seda muidugi on,» väitis Taliga.

Ametiühingute keskliit arutab manifesti, millega sotsiaaldemokraadid kõiki ühinema on kutsunud, teisipäeval. «Selge on see, et täna on Eesti ühiskonnad kaldu ja töötajate huvid paraku poliitikas vähe esindatud,» vastas Taliga küsimusele, kas tema isiklikult manifesti toetab. «Kindlasti on seal asju, mis väärivad toetust ja kindlasti on asju, mis võiks seal veel sees olla,» arvas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles