Farmi ja Kalev tõid müügile uued tooted

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gouda juustu maitseline dipikaste.
Gouda juustu maitseline dipikaste. Foto: Farmi

Märtsis jõudsid poodidesse uued Farmi dipikastmed ning Kalevi šokolaadid ja kommid.

Farmi on maitseainetest, vürtsidest ja kodumaisest hapukoorest valmis seganud kaks uut dipikastet – Tex-Mex'i ja Gouda juustu maitselise. Tex-mex’i Dipikas on maitsestatud tšilli, paprika, sibula, ingveri ja küüslauguga. Gouda juustu maitselisesse Dipikasse on aga lisatud tšillit, paprikat, tomatit, sibulat, ingverit ja küüslauku.

Farmi Dipikas sobib köögiviljadega söömiseks, salatikastmeks, kerge külma supi põhjaks või liha- ja kalaroogade juurde külma kastmena.

Magusatootjalt Kalev jõudis poelettidele valik uusi kevadtooteid. Tibude ja värvikirevate munadega pakendis on kolm uudistoodet: 200-grammine piimašokolaad, 100-grammine krõmpsuvate karamellitükkidega piimašokolaad ja piparmündimaitselise piimašokolaadidražee kommid.

Lisaks lihavõttetoodetele on Kalevi kevadkollektsioonis kolm uut šokolaadi ja kahed kommid. Šokolaadide seas on näiteks 300-grammine kinkeümbrises piimašokolaad mango- ja mandlitükkidega. Uusi maitseid pakuvad ka 100-grammine valge šokolaad laimi ja kookosega ning 125-grammine piimašokolaad mustsõstramaitselise täidisega.

Poelettidele jõudsid ka piimašokolaadikompvekid piima-maasikatäidisega ja spetsiaalselt lihavõttepühadeks valmistatud pashamaitselised pralineekompvekid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles