Lugeja küsib: miks Kalevi uus šokolaad haiseb keemia järele?

Kalevi piimašokoloaad mango ja mandlitega.

FOTO: Erik Prozes

«Tere. Minul selline küsimus – miks Kalevi uus šokolaad haiseb keemia järele?» küsib lugeja.

«Ostsin hiljuti Kalevi uue mango-mandli šokolaadi ja juba pakendit avades tundsin eemalepeletavat mittenaturaalset lõhna, mis meenutas – nii kummaline, kui see ka pole – nõukogudeaegset lõhnaõli «Punane oktoober». Võib ju vaielda, et maitse asi, aga minu meelest ei kõlba see šokolaad ka söömiseks. Ma sõin ühe tüki ja sellest piisas, et saada aru, et naturaalse šokolaadi maitsest on asi kaugel. Vennapoeg sõi rohkemgi ja tal läks koguni süda pahaks. Kas oli see nüüd partii küsimus, liialdati essentsiga või ongi see lihtsalt ebaõnnestunud uudistoode?» küsib lugeja.

Vastab Kalevi kommunikatsioonijuht Ruth Roht.

Meil on kahju, et tarbijale ei maitsenud Kalevi piimašokolaad mango ja mandliga. Rohkem sarnaseid kaebusi meile laekunud ei ole. Selle šokolaadi koostises oleme kasutanud naturaalseid külmkuivatatud mangotükke ja röstitud mandlitükke ning maitse paremaks esiletootmiseks ka mango lõhna- ja maitseainet. Võib-olla on antud kaebuse põhjus ka selles, et mango on Eestis veidi vähem tuntud ning ka selle lõhn ja maitse vähem harjumuspärased. Igal juhul oleme igasuguse tagasiside eest tänulikud ja võtame seda tulevikus arvesse. Ühtlasi julgustame tarbijaid meiega otse ühendust võtma, samuti kui antud tarbijal on kõhklusi konkreetse toote kvaliteedi osas, palume tal võtta Kaleviga ühendust.

Toimetus ootab lugejate küsimusi
Saada
Tagasi üles
Back