Katse: kui palju saab kassasabas seismise aega vähendada?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teenindaja Maie Mark ei ole enda sõnul Torupilli Selveri kõige nobedam kassapidaja. «Ma olen kassas olnud alles üks aasta,» selgitas ta.
Teenindaja Maie Mark ei ole enda sõnul Torupilli Selveri kõige nobedam kassapidaja. «Ma olen kassas olnud alles üks aasta,» selgitas ta. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Supermarketi kassasabas seistes jääb tihti mulje, et see liiguks kiiremini, kui teenindaja ei peaks nii kaua aega kulutama triipkoodide otsimisele. Nii mõnigi neist on väga väike või asub vähe märgatavas kohas. Kas teadlik kauba kassalindile panemine, ka teenindaja tööd kiirendab, käisime uurimas Torupilli Selveris.

Postimehe tarbijatoimetus käis Torupilli Selveris uurimas, kui palju kergendab kassapidaja tööd triipkoodide väljaotsimine. Katse tegemiseks valisime suure ostukorvi täie kaupa, alates leivast-saiast kuni pesupulbrini. Paar asja said valitud just seetõttu, et nende triipkood oli väga väike.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles