Teralisest kohupiimast saab parima pasha

Markofka toidutoa kokad Sirle (vasakul) ja Inga Paenurm otsisid lihavõtete eel parimat pasha kohupiima.

FOTO: Albert Truuväärt / Scanpix

Pimetestis andsid oma hinnangu kuue kohupiimasordi kohta Tallinnas asuva Markofka toidutoa õdedest kokad Inga (37) ja Sirle (32) Paenurm, kes panid üpris kiirelt paika, milline kohupiim on parim lihavõttepasha sees, millest tulevad head koogid, kreemid ja soolased salatid ning mida ei kasutaks isegi mitte küpsetistes.

Tellijale

Testitavate kohupiimade hulgas olid pea igas supermarketis müügil olevad Tere ja Farmi kohupiimad, kus rasvasisaldus on 0,5 –5 protsenti. Nende kõrval olid aga ka ainult turgudelt leitavaid talukohupiimad, millest kõige rammusama rasvasisaldus oli 18 protsenti.

Toimetus ootab lugejate küsimusi
Saada

Populaarne

Tagasi üles