Kümme kõige enam vaadatud kinnisvarakuulutust

Hanneli Rudi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodu otsib uut elanikku kinnisvaraportaali abil.
Kodu otsib uut elanikku kinnisvaraportaali abil. Foto: KV.EE

Aasta alguses osutus kinnisvaraportaal KV.EE kõige enam vaadatumaks kuulutuseks viieruutmeetrine üürikorter.  Huvi tekitavad ka kallid lahendused ja prominentsed müüjad.

1. Vaieldamatult vaadatuim kuulutus, mis kogus üle 117 000 vaatamise, oli viieruutmeetrine üürikorteri kurioosum, mille eest tuli välja käia 180 eurot kuus.

Foto: KV.EE

Korteril on helikindel uks. Uksest sisse astudes on paremal pool seina peal nagid üleriiete riputamiseks ja vasakul pool väike seinapeegel.  Voodi kõrval asub ruumisäästlik klapplaud. Korteri üürija saab enda kasutusse ka suure lukustatava kapi, mis asub esimesel korrusel. Parkimine on maja ees või maja enda parklas. Samas hoones asuvad autopesula ja kohvik, kus saab väga häid kooke.

2. Meedia huviorbiidist käis ka läbi näitleja Elina Purde abikaasa korteri müügikuulutus, mis kogus 44 000 vaatamist.

Foto: KV.EE

Tegu on avara loft-tüüpi pööningukorteriga Põhja-Tallinnas. Korter valmis 2006. aastal, 2013. tehti ka värskendusremont. Sisekujundus on tehtud koostöös professionaaliga.

3. Uue siseviimistlusega kahekorruseline katusekorter Stalini-aegses majas Põhja-Tallinnas, mis püüab tähelepanu värske ja trendika sisustusega.

Foto: KV.EE

Kuulutuses seisab, et ametlikku pinda korteris on 63m2, tegelikku elamispinda on kaldseinte arvelt rohkem.

4. Väga ilus, privaatne ning soodsa ruutmeetrihinnaga kodu Tartumaal.

5. Elegantse ja väga küllusliku sisustusega ridaelamu Pirital, kus saab nautida ka koduseid spaamõnusid, sest lisaks tavalisele kerisega saunale on seal ka veel aurusaun ja infrapunasaun.

6. Soodne ruutmeetrihind on tõmbenumbriks ka selle kauni kodu puhul, kus tõeliseks maasikaks tundub olevat privaatne hoov ja suur terrass.

Foto: KV.EE

Esimesel korrusel asub tehnoruum eraldi sissepääsuga, esik garderoobiga, avatud köögiga avar ja valgusküllane elutuba, duširuum, saun, tualett ja elutoast pääs suurele terrassile, mis jääb privaatselt maja taha vaatega metsale. Teisel korrusel trepihall, kolm magamistuba, vannituba ja tualett, garderoob. Küte: vesipõrandaküte, mis töötab ioonkatlal, õhksoojuspump ning kamin.

7. Üllatustegijana on esikümnes  kaunis restoran Tallinna vanalinnas.

Foto: KV.EE

Äripind asub Tallinna vanalinnas täielikult renoveeritud hoone esimesel korrusel. Hoone ülemistel korrustel asuvad luksuskorterid. Äripind on käesoleval ajal sisustatud restoranina (olemas köök koos inventariga), võib aga kasutada ka muul otstarbel. Hoone tänavapoolsel küljel saab suvel paigaldada terrassi.

8. Kõige vaadatum uusarenduse pakkumine oli suure terrassiga korter Kakumäel.

Foto: KV.EE

Selle aasta maikuus valmivad Kakumäe südames kaks identset kolmekorruselist kortermaja, mis asuvad  mõneminutise jalutuskäigu kaugusel mererannast. Korterelamute soojavarustuse allikaks on oma gaasikatel ning päikesepaneelid, mis paiknevad hoone katusel. Korterites on vesipõrandaküte ning iga korteri hinnas sisaldub panipaik ja parkimiskoht suletud sisehoovis.

9. Renoveeritud neljatoaline 87-ruutmeetrine korter Põhja-Tallinnas tõestab, et ka täiesti tavalistes paneelmajades asuvad ilusad ja hubased kodud.

Foto: KV.EE

Korteris on taastatud laudpõrandad, sisse on tehtud majapidamisruum, WC ja vannituba on eraldi. Vannitoas eksponeeritud telliskivisein lisab iseloomu. Korteriaknad avanevad kolme ilmakaarde. Elutuba on väga avar, köök eraldi ja magamistoad optimaalse suurusega.

10. Vaated ja vaba aja veetmise võimalused teevad rõõmsaks iga üürniku.

Foto: KV.EE

Üürikorter Tallinna vanalinna külje all asub vastvalminud hoone kõrgel korrusel. Korter on valgusküllane, avar ja ilusa vaatega. Parkimiskoht ja panipaik maa-aluses kinnises garaažis. Korter on täielikult möbleeritud (sh nõud). Korteri üür sisaldab piiramatut vabapääset kõrvalhoones asuvasse Meriton Grand Conference & Spa spordiklubisse ja veekeskusesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles