Piltuudis: Prismas kehtib allahinnatud banaanidele müügipiirang

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lugeja foto

Prisma puuviljalette ehib silt, mis annab märku sellest, et banaane tohib üks klient korraga soodsa hinnaga osta kuni kümme kilo.

AS Prisma Peremarketi pressiesindaja Silver Säga ütles, et tõepoolest on pood sunnitud piirama banaanimüüki kümnele kilole ostu kohta.

«Prismas müüdava banaani hind on soodne ja banaani hakati ostma hulgikogustes eesmärgiga see tõenäoliselt edasi müüa. See aga paraku tähendas, et meie hankija ei suutnud meile piisavas koguses ja piisava sagedusega banaani tarnida ja tekkis oht, et tavakliendid võivad seetõttu lubatud tootest ilma jääda,» põhjendas Säga.

Taolist piirangut on Säga sõnul varemgi kasutatud, et edasimüüjate tegevust piirata.

«Prisma kauplused on jaeklientidele mõeldud hüpermarketid ja paraku puuduvad meil logistilised võimalused hulgikoguseid müüa. Kümme kilo banaani on meie hinnangul selline kogus, mis peaks jaekliendi igapäevase vajaduse katma. Teistel toodetel sellist müügipiirangut Prisma kauplustes täna ei ole,» lisab Säga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles