Eesti parim teenindaja 2015 on ärikliendihaldur Räpinast

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annika Kalbus
Annika Kalbus Foto: heateenindus.ee

Täna kuulutati Tallinnas toimunud Hea Teeninduse Päeval Eesti parimaks teenindajaks 2015 Annika Kalbus, kes on ärikliendihaldur IF P&C Insurance Räpina esinduses.

«Annika paistis silma oma erilise siiruse ja soojusega – oskas jääda iseendaks igas olukorras ning näis väga rõõmsameelse ja õnneliku inimesena, kes suudab selliseks muuta ilmselt iga kliendi,» kommenteeris valikut žüriiliige Olga Einasto.

Konkursi teine koht läks tartlasele Maarius Kastemäele, kes töötab Eesti Telekomis rikete halduse spetsialistina. Kolmandale kohale tuli Merilyn Kruusimaa, Hansaliinid kelner-baarman, kes on ühtlasi ka Tallinna parim turistide teenindaja 2015. Publiku lemmikuks valiti Karin Klaassen, kes töötab Swedbanki kliendinõustajana Pärnus.

Esimest korda anti käesoleval aastal välja ka eriauhind Eesti Kaupmeeste Liidu poolt. Eesti parim teenindaja 2015 kaubanduses on Rita Mubarakšina, klienditeenindaja Eva Boutique OÜ kauplusest Rae Käsitöö Tartus.

Eesti parimat teenindajat valiti tänavu 12. korda. Konkurssi korraldab Heateenindus.ee koostöös erinevate ettevõtetega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles