Apple otsustas senisest mõtteviisist loobuda

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iga uus Apple toode on sadu inimesi meelitanud poeukse taha järjekorda.
Iga uus Apple toode on sadu inimesi meelitanud poeukse taha järjekorda. Foto: TopPhoto

Kuigi pea iga uue iPhone müüki tulemise eel kogunesid sajad inimesed poodide juurde järjekorda tehnikaimet ootama, siis nüüd soovib Apple enne oma nutikella müüki sellist olukorda vältida.

 Tehnikagigant on muutnud oma mõtteviisi ja andis oma töötajatele korralduse öelda klientidele, et ukse taha kogunemise asemel tuleks neil loodetud nutikell soetada hoopis veebipoest, kirjutab Telegraph.

«Päevad, mil tuli seista järjekorras, sõrmed ristis, et meie tooteid osta, on möödas,» kirjutas töötajatele saadetud memos Apple jaemüügijuht Angela Ahrendts. Ta kinnitas, et nende nutirakendus ja veebipood teevad uue nutikella ja MacBooki ostmise märksa mugavamaks. «Ostjad teavad täpselt, millal nende kaup saabub,» kinnitas ta.

Juhi sõnul on see oluline mõtteviisi muutus ja ta avaldas lootust, et töötajad aitavad seda ellu viia. «Öelge inimestele, et seda saab osta veebipoest ja näidake, kui lihtne see on,» kirjutas ta.

Mullu septembris ööbis ligi tuhat inimest Londonis Apple poe ees, et osta iPhone6. Üks fänn telkis seal suisa 11 päeva. Apple nutikella hakatakse müüma 24. aprillil, kuid väidetavalt ei jõua see Suurbritannia poodidesse. Soovijad peavad selle veebipoest tellima ja poetöötajad aitavad ainult sinna sisse logida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles