Farmi pani toorjuustu suurde pakendisse

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Farmi

Maag Piimatööstus lisas tarbijate soovil Farmi toorjuustude sarja suures, 400-grammises pakendis maitsestamata toorjuustu, mis sobib hästi tortide ja kookide valmistamiseks.
 

Maag Piimatööstuse turundusjuhi Ruta Kallaspooliku sõnul ajendas maitsestamata toorjuustu suuremasse pakendisse panema tarbijatelt saadud tagasiside.

«Seni oleme müünud toorjuustu ainult 150-grammistes pakendites, mis on sobiv kogus toorjuustu kasutamisele leivakatteks, kuid toiduvalmistamiseks on reeglina vaja suuremat kogust,» lausus Kallaspoolik.

Kuna maitsestamata toorjuustust saab valmistada nii soolaseid kui ka magusaid roogasid, siis on seda võrreldes maitsestatud toorjuustuga ka sagedamini suuremates kogustes vaja.

Kallaspoolik märkis, et kuna ka tarbijad olid suurema pakendi osas soovi avaldanud, siis otsustati turule tuua 400-grammises pakis maitsestamata toorjuust, mis nimetati täiendatud konsistentsi tõttu köögi toorjuustuks.

Maag Piimatööstuse turundusjuhi sõnul tarvitatakse maitsestamata toorjuustu eelkõige erinevate kookide ja tortide valmistamiseks ning seetõttu täiendati koostöös Eesti kondiitritööstustega ka toote konsistentsi.

«Kondiitritööstustelt saadud nõuannete ja tähelepanekute abil valmiski täiendatud koostisega, just spetsiaalselt hõrgutiste valmistamiseks sobiv toorjuust, mis on võrreldes väikses pakendis maitsestamata toorjuustule vähem soolasem ning pehmema, segamiseks parema koostisega,» selgitas Kallaspoolik.

Pakendi tagaküljelt leiab ka Pihlaka kondiitrite toorjuustukoogi retsepti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles