Prisma: hoidistajad on ostnud 16 000 purki

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hoidistajad ostavad usinalt poest klaaspurke.
Hoidistajad ostavad usinalt poest klaaspurke. Foto: SCANPIX

Tallinnas tegutseva Prisma kauplusteketi müügiandmed osutavad, et ka pealinna inimesed on usinad hoidistajad. Lisaks äädika ja suhkru müügile on hoogustunud ka klaaspurkide müük, seda eriti viimasel paaril nädalal.

Prisma Peremarketi ostujuhi Annika Kausi sõnul on alates juuli algusest kuni tänaseni nende kauplustes müüdud ligi 16 000 hoidistamise purki ja see arv on oluliselt suurem kui mullu.

Kõige nõutum purk on olnud 0,72-liitrine, mis maksab veidi alla 12 krooni. Samuti on popid kolmeliitrised purgid, mille hind jääb paarikümne krooni kanti.

Kuigi  müügil on ka dekoratiivseid ja erinevate sulgemisvõimalustega purke, on ostjad jäänud truuks tavalistele viguriteta purkidele.

«lmselt asi selles, et kogenud moosikeetjad usaldavad ikka vana-head läbiproovitud purgi ja kaane kombinatsiooni. Kindlasti mängib tähtsat rolli ka hind,» märkis Kaus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles