Mees võtab päevas sada tabletti

PM Tervis
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tabletid.
Tabletid. Foto: TOOMAS HUIK/PM/SCANPIX BALTICS

Google’i juhtiv futurist Ray Kurzweil sööb väga väheseid toite ning võtab selle asemel iga päev sada tabletti, et saada kätte kõik organismile vajalikud ained ning elada igavesti.

Enda sõnul kulutab ta õigesti toitumisele tuhandeid dollareid päevas, kirjutab Business Insider.  

Kurzweil on praegu 67-aastane, kuid tänu ebaharilikele harjumustele jääb tema bioloogiline vanus 40ndate aastate lõppu. Vaata tema pilti.

Varem võttis mees lausa 250 tabletti päevas, kuid tänu toiduteaduse ja tablettide arengule piisab nüüd vaid sajast. Tablettidega hoiab ta näiteks silmade, südame-, aju- ja isegi seksuaaltervist.

Mehe hommikusöök koosneb peale tablettide marjadest, tumeda šokolaadiga espressost, suitsulõhest ja makrellist, vanilje-maitselist sojapiimast, suhkrulehest, pudrust ja rohelisest teest.

Ta eelistab tervislikke süsivesikuid, tarbib täisteratooteid ning püüab vältida rafineeritud suhkrut. Marjadest ja pudrust saab mees kiudaineid ning suitsulõhest ja piimast valke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles