Pagasist näppamine on Tallinna lennujaamas keeruline

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna lennujaam.
Tallinna lennujaam. Foto: Erik Prozes

Tallinna Lennujaama teatel ei ole neil jaama väiksuse tõttu suuri probleeme pagasist näppamistega.

Lennujaama pressiesindaja Margot Holtsi sõnul on kadumiste puhul enamasti põhjus selles, et reisija saabub Tallinnasse vahemaandumisega, kuid rõhutas, et mistahes kaebusi kontrollitakse ka majasiseselt.

«Kuna Tallinna lennujaam on maailma mõistes pisike, on meil seda lihtne hoomata ning peaaegu täielikult on kaameratega kaetud pagasi teekond lennukist kuni pagasivastuvõtuni. Sisuliselt igat pagasiühikut on seega sajaprotsendiliselt võimalik jälgida,» kinnitas Holts.

Tallinna lennujaamas maapealset teenindust pakkuva ASi Tallinn Airport GH juhatuse esimees Tiit Kepp lisas, et alati jääb ka inimfaktor, kuid selles osas on väiksus jällegi lennujaama turvalisuse plussiks.

«Me lähtume oma personalivalikul sellest, et lennujaama tööle asujad läbiksid märksa põhjalikuma kontrolli kui mõnel teisel ametikohal. Seda põhjusel, et töö toimub jugestusalas ning siia tööle tulijatele tehakse ka põhjalik taustakontroll,» selgitas Kepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles