Uuest Kristiine Apollost saab meelelahutuskeskus

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Apollo

Uueneva Kristiine keskuse 1. korruse laienduses avab Apollo raamatupood senisest mitusada ruutmeetrit suurema kaupluse, kus igas vanuses külastaja leiab endale firma lubaduse kohaselt nii lugemist, vaatamist kui ka kuulamist.

Uus, 30. septembril avatav 900-ruutmeetrine Apollo keskkond hõlmab endas raamatuvaliku kõrval filmi-, muusika-, laua- ja arvutimängude ja lasteosa. 

Raamatute valik jääb 350-ruutmeetri suurusele alale, filmide ja muusika ala on planeeritud 200-ruutmeetrisele pinnale ning kauplusesse paigaldatakse lava, kus on võimalik korraldada filmi-, muusika-, mängu- ja raamatuesitlusi.

Kontseptsioonilt uuenenud Apollos on võimalik osta ka Coca-Cola Plaza kinopileteid. Eestis disainitud ja toodetud puuteekraan paigaldatakse Kristiine keskuses asuva Apollo meelelahutuskaupluse ette, kus peale piletite soetamise on võimalik vaadata ka kinos jooksvate filmide treilereid.

Lastealal saavad kõige pisemad külastajad meisterdada, lugeda ja mängida. Poodi on paigaldatud mängukonsoolid, telerseinad ja Volkswageni hipibuss, mis peaks rõõmu pakkuma just kõige pisematele külastajatele.

Kristiine keskuse 15 000-ruutmeetrine laiendus avatakse 30. septembril. Juurdeehitus toob Kristiine kaubanduskeskusesse 45 uut rentnikku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles