Eesti saab uue veekeskuse

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toila spaa.
Toila spaa. Foto: Toila spaa

Kuna lapsed segavad tõsimeelseid saunatajaid, on Toila spaa otsustanud rajada veekeskuse.Esimese asjana ehitatakse kahekorruselisele hooneosale kolmas korrus, kuhu sisustatakse tervisekeskus.

«Teeme korraliku jõusaali – praegune on kehvakene -, ning kolime sinna diagnostika ja võimlemissaali,» rääkis Põhjarannikule spaahotelli juhatuse liige ja tegevdirektor Jaak Pruunes, kes lõi eile ehituse alustamiseks käed OÜga Ferdmaster.

Juurdeehitus peaks valmima sügisel. Endisesse võimlemissaali laieneb aga wellness-keskus Orhidee, mis saab juurde mõned uued saunad.

«Tihti on ainult täiskasvanutele mõeldud wellness-keskuses rohkem rahvast kui termides, sest paljud põgenevad laste eest vaikusesse ja soovivad lõõgastuda rahulikus keskkonnas. Tasub investeerida sellesse, mida inimene tahab,» leidis Pruunes.

Kui Venemaa turg stabiliseerub, pannakse püsti ligi 800 ruutmeetri suurune laste veekeskus. Projekt on valmis ja ehitusega loodetakse alustada järgmisel aastal.

Pruunese kinnitusel on lastele tarvis sulistamiseks oma veemaailma. «Peame seda tegema, sest termid on muutunud lastekeskuseks – saunauks kogu aeg paugub, häirides saunalisi.»

Spaahotelli laienemise kolmas etapp on uue hotellikorpuse ehitamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles