Sportlandi juht: turundusjuhiks kandideerijate kvalifikatsioon on väga erinev

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tööotsijad.
Tööotsijad. Foto: AFP / Scanpix

Sporditarvete müüja Sportland otsib endale uut turundusjuhti ja ettevõtte tegevjuht Gerd Kiili sõnul on üllatav inimeste julgus kandideerida olenemata kvalifikatsioonist igale ametipostile.

Sportland Eesti AS tegevjuht Gerd Kiili sõnul pole septembri alguses ettevõtte turundusjuhi ametikohalt lahkunud Tarmo Hõbele veel asendajat leitud. «Aga me ei kiirusta, meile on kvaliteet meeletult oluline,» lisas Kiili.

Kiil tõdes, et kandideerijate arv jääb saja piiresse, kuna esimeses ringis ei otsinud nad uut turundusjuhti väga jõuliselt.

Kuna intervjuud alles käivad, siis ei saa Kiili sõnul kandideerijate taseme kohta põhjapanevaid vastuseid CVdele tuginedes anda, küll aga üllatas teda inimeste julgus kandideerida igale ametipositsioonile.

«Me oleme keskmiselt suurem ettevõte ja otsime pidevalt erinevatel põhjustel uut tööjõudu, siiski tundub uskumatu, et inimene saadab CV kõikidele positsioonidele alates tippjuhtkonnast kuni klienditeenindajani välja. Reaalselt peab hindama oma võimeid. See ei ole halvustavalt öeldud, aga kõigepealt tuleb joosta, siis saab mõelda lendamisele,» lausus Kiil ja lisas, et CVsid saadetakse sõna otseses mõttes ilma konkreetse loogikata n-ö depressiivselt kõikidele ametikohtadele teadvustamata, et teatud positsioonidele jääb kvalifikatsioonist kuhjaga puudu.

Siiski loodab Kiil, et uus turundusjuht leitakse võimalikult kiiresti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles