Lugeja küsib: miks Maxima oma poodi lahti ei tee?

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Pirita rahvas tõrjub Maxima poodi, siis Mustamäe inimesed ei jõua selle avamist ära oodata.
Kui Pirita rahvas tõrjub Maxima poodi, siis Mustamäe inimesed ei jõua selle avamist ära oodata. Foto: Avo Meeksi/Valgamaalane

«Mind huvitab, millal avatakse Lehola peatuses uus Maxima. Alguses oli väljas kiri, et see juhtub veebruaris 2015, aga nüüd on juba aprilli lõpp. Silt võeti eelmisel nädala maha, kuid pole teada, millal pood lahti tehakse. Oleks võinud kasvõi uue avamisaja avalikuks teha. Miks poe avamine enam kui kaks kuud venib?» soovib tallinlane teada.

Vastab Maxima Eesti brändi- ja kommunikatsiooniosakonna direktor Ty Lehtmäe.

Hetkel pole veel täpne kuupäev paigas, millal kauplus avatakse. Kaupluse välised ehitustööd on tõesti praktiliselt lõpetatud, kuid erinevad sisetööd on veel käimas. Planeeritud avamisaeg jääb suvekuudesse. 

Kindlasti anname sellest eelnevalt klientidele ja kohalikele elanikele teada kauplusehoonel infotahvliga ning ka muudes kanalites, sh sotsiaalmeedias ja otsereklaamiga. 

Soovitame klientidel seni külastada mõnda teist meie kauplust. Lähimad, hiljuti renoveeritud Maxima kauplused asuvad Mustamäe Linnaosavalitsuse kõrval Tammsaare tee 133 ning Sõpruse puiestee 171.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles