Teeme Ära talgulised saavad rongis soodsamalt sõita

Stinne Loo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong Tartu vaksalis.
Elroni rong Tartu vaksalis. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Elroni kuu kangelase projekti raames saavad mai esimeses pooles soodusreisimise õiguse Teeme Ära talgupäeval osalevad talgulised. 

«Elron tänab Eesti elu edendajaid ning valib igal kuul ühe eluala, mille esindajatel on võimalus kahe nädala jooksul rongisõitu vaid poole piletihinna eest nautida,» ütles Elroni kommunikatsiooni- ja turundusjuht Mai Vahtrik.

1.-14. maini on seega poole soodsamalt võimalik sõita Teeme Ära algatusega liitunud talgulistel. Mai Vahtriku sõnul saab sooduspiletit osta ainult rongist ning soodustused ei summeeru, kuid Elroni Kuu Kangelase tavaklassi pilet kehtib vabade kohtade olemasolul ka I klassis.

Soodustuse saamiseks tuleb piletimüüjale esitada Teeme Ära veebilehelt saadud talguhundi pass ja isikut tõendav dokument.

Teeme Ära talgupäeva eestvedaja, Eestimaa Looduse Fondi juhatuse liige Tarmo Tüür ütles, et talguhundi passi võivad omada kõik Teeme Ära talgupäevadel osalevad inimesed – nii talgujuhid kui ka talgulised, sõltumata vanusest, soost, rahvusest, rassist, usutunnistusest, maailmavaatest ja muudest võimalikest erinevustest.

Talguhundi pass, mis võimaldab osa saada talgupäeva partnerite eripakkumistest, on Teeme Ära talgupäeva meeskonna poolt välja antav unikaalne tunnuskiri, mis tähistab selle omaniku kaasalöömist Teeme Ära talgupäeval Eestimaa erinevais paigus.

Veebruaris olid Elroni kuu kangelasteks õpetajad, märtsis kaitseliitlased ja naiskodukaitsjad ning aprillis meditsiinitöötajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles