Suurvõidu saanud pensionär ei tea, mida rahaga peale hakata

Stinne Loo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viking Lotto piletid.
Viking Lotto piletid. Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Kolmapäeval võitis staažikas lotomängija Viking Lottoga 151 518 eurot, valides lotopileti numbriteks oma lähedaste sünnikuupäevad. 

22. aprillil loositi välja Viking Lotto Eesti kohaliku 5+1 võidutasandi võit summas 151 518,20 eurot. Võitjaks osutus staažikas lotomängija, kes on aastaid lotopiletite numbriteks oma lähedaste sünnikuupäevi valinud - nagu ka sel korral.

Harjumaal elav pensionär rääkis võidu vormistamisel, et sai oma võidust teada juba loosimisõhtul Suure Lotokolmapäeva telesaates Viking Lotto tulemusi jälgides. Esmalt tundus küll naisele, et tegemist on viie numbri tabamusega, mis toonuks võidu summas 1314,70 eurot, ent teistkordsel kontrollimisel selgus, et täppi läks ka üks lisanumber.

Kuna tegemist on värske võiduga, siis naine veel mõtleb, kuidas võidetud raha tulevikus kasutada. Ent üks on kindel - raha niisama tühja-tähja peale pole võitjal plaanis raisata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles