Maailma veidraimad šokolaadid

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tänapäeval eksperimenteerivad paljud šokolaaditootjad erinevate maitsetega ja nii on valikusse sattunud ka tõeliselt veidraid kombinatsioone alates kartuli-šokolaadist lõpetades ketšupimaitselise šokolaaditahvliga.

The Telegraph reastas maailma kõige imelikumad šokolaadid.

1. Cadbury tuli eelmisel nädalal välja oma uue tootega – seitsme erineva šokolaadi hübriid. Uus toode on kokku miksitud seitsmest Cadbury varasemast šokolaadist ja see sisaldab karamelli, pähleid, puuvilju, Türgi maiust, Oreo küpsiseid, Daimi šokolaadi ja klassikalist piimašokolaadi.

2. Kit Kati magusa kartuli šokolaad on vaid üks selle firma veidratest maitsetest. Jaapanis leidub veel pirni, pruuni suhkru siirupi ja wasabi maitselisi šokolaade.

3. Chuao Chocolatier pakub šokolaaditahvlit, milles segunevad vahtrasiirupi, suitsutatud meresoola ja peekoni maitsed. Põhilise osa tootest moodustab tavaline piimašokolaad.

4. Komforte Chockolates toodab erinevate maitsekombinatsioonidega maiustusi. Huvitavamate sekka kuuluvad rameni nuudlite, tortillakrõpsude ja röstsaia maitselised šokolaadid.

5. Zotter lisas oma president Obamale pühendatud pähklišokolaadi ka veidi ketšupit. 2009. aastal valmistati seda šokolaadi Obama võidu puhul, et «tähistada Ameerika maitseid».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles