Väike koht on sattunud mitme mobiilioperaatori tähelepanu alla

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kehva leviga koha on nii EMT kui Tele2 prioriteediks võtnud.
Kehva leviga koha on nii EMT kui Tele2 prioriteediks võtnud. Foto: Raigo Pajula / Postimees

Sarnaselt EMT-ga lubab ka Tele2 parandada mobiililevi Pammana poolsaarel Saaremaal, kus elanikud on levi halva kvaliteediga hädas olnud mobiilitelefonide kasutusele võtu ajast alates.

Tele2 Eesti kommunikatsioonijuht Hans Saarvelt ütles, et Tele2 tehnikud tegid Pammanas mõõtmisi ja selgitasid välja, et poolsaarel võib levi tõesti kohati nõrgaks jääda, vahendab Saarte Hääl.

«Tele2 tehnikud võtavad jaamade ümberhäälestamise ette lähinädalatel ja siis peaks olukord paranema,» avaldas Saarvelt lootust.

Märtsis kirjutas Saarte Hääl, et Leisi vallas Pammana poolsaarel on mobiililevi selle teenuse algusest saadik mitterahuldav olnud.

Sellest ajendatuna lubas Eesti Telekomi meediasuhete juht Raigo Neudorf märtsi keskel, et nad võtavad selle piirkonna tänavu üheks oma prioriteediks ja viivad seal juba lähiajal läbi eraldi mobiiliteenuse kvaliteedi mõõtmise ja kaardistamise.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles