Uue telekanali eluiga jäi erakordselt üürikeseks

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 8 logo.
Kanal 8 logo. Foto: Facebook

Kanal 8 teatas oma tegevuse lõpetamisest alates 4. maist, kuni aprilli lõpuni sai telekanalit näha STV, TELSET, Elioni ja Levira vahendusel.

Telekanalile väljastati eetriluba 16. oktoobril ja toona lubas telekanal, et saateid hakatakse edastama hiljemalt 1. novembrist. «Esimese hooaja hittsaateks saab loodetavasti eesti meeste tervise teemaline reality-dokumentaalsari «Karu kannatused», lubati toona pressiteates.

Kanal 8 tegijad lubasid toona, et hakkavad täitma nišši, mis on kolme suure telekanali kõrval jäänud vabaks ja soovides teleri ette tuua inimesi, kes on huvitatud Eesti elust, mitte sisseostetud formaadist. «Meie saated on tehtud Eesti inimeselt Eesti inimesele. Erandi moodustavad vaid mängufilmid ja kvaliteetsed dokumentaalfilmid, mis pakuvad mõtlemisainet ja esteetilist naudingut kanali vaatajale,» kirjeldas telekanal toona oma plaane.

Varsti pärast telekanali tööle hakkamist tekkisid sellel majanduslikud probleemid, inimesed jäid loodetud tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles