Lugeja ettepanek: boikoteerime poode riigipühade ajal

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suletud kauplus
Suletud kauplus Foto: Elmo Riig / Sakala

Postimehe poole pöördunud lugeja leidis, et Eesti kauplused võiksid võtta eeskuju Soomest, kus need on riigipühadel suletud.

«Soome iseseisvuspäeval olid Soomes kõik kinni, 24. veebruaril olid Eestis kõik tavapäraselt lahti, nagu mingeid pühi poleks – jõulude ajal sarnaselt,» rääkis nördinud lugeja.

Ta tõi välja, et kui pühade ajal sõidab Eestis ühistransport pühapäevase graafiku alusel, pangakontorid ja väiksemad eripoed on siiski suletud, võiks see reegel laieneda ka kõigile teistele kauplustele. «Mis suur vajadus on minna pühade ajal poodi, kui muudel päevadel on võimalus hiliste õhtutundideni oma ostud sooritada?» ei mõista ta.

«Ise isiklikult ei käi nimme pühade ajal poes – mida rohkem nii käituvaid inimesi on, siis ehk lõpuks poepidajad saavad aru, et pole mõtet tühja poodi lahti hoida,» märkis ta.

Hea lugeja, mida sina arvad – kas jätaksid vabatahtlikult riigipühadel poes käimata ja kas kõik Eesti kauplused peaksid soomlastest eeskuju võtma ning riigipühadel kinni olema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles