Uued tooted: ohtralt häid uudiseid väikestele magusasõpradele

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valio jogurtismuutid
Valio jogurtismuutid Foto: Tootja foto

Viimase nädalaga on mitmed Eesti tootjad tulnud välja uute toodetega, mis suure tõenäosusega rõõmustavad kõige enam väikeseid magusasõpru.

Kodumaised marjarikkad jogurtismuutid

Mai alguses saabub kauplustesse müügile Alma jogurtismuutide sari, mille banaani-maasika-kiivi, õuna-pirni-banaani ja mango-passioonivilja maitselistes smuutides on koguni 12 protsenti marju ja vilju, mida on üle kolme korra enam kui pudelijogurtites keskmiselt.

«Jogurtismuuti on kindlasti meelepärane kõigile neile, kes armastavad kodus blenderiga marjasmuutisid valmistada – jogurt annab smuutile mõnusalt siidise tekstuuri ja muudab smuuti rikkalikult toitvaks vahepalaks,» märkis Valio turundusdirektor Krista Kalbin.

Sarnaselt teistele Alma jogurtitoodetega valmivad 275-grammistesse pudelitesse pakendatud jogurtismuutid Tartumaal asuvas Laeva meiereis värskest eestimaisest piimast ning need on säilitusainevabad.

Lõbusad šokolaadid

Kalev on tulnud turule uute lustakate pakenditega šokolaadidega, mille sisu peaks eestlastele juba tuttav olema. Nende toodete hulka kuuluvad kahekihiline Mesikäpa šokolaaditahvel, pähklikreemiga piimašokolaad Oravake ja kaks marmelaaditäidisega Draakoni šokolaadi.

Mesikäpa sari täienes kahekihilise šokolaaditahvliga Mesikäpp Dops, mille alumine õhem kiht on tumedast ja pealmine, veidi paksem kiht, valgest šokolaadist. Siiani kommi- ja dražeepakkidelt tuttav Oravake on kolinud nüüd ka šokolaadipakendile – Kalevil on valmis saanud uhiuus Oravakese piimašokolaad pähklikreemiga. Draakoni tooteperekond täienes kahe väikese marmelaaditäidisega šokolaadi võrra.

Uute Kalevi šokolaadide pakendid on erksates oranžikates ja roosades toonides ning lustakat meeleolu aitavad luua lõbusad tootesarjade tegelased – oravake, väikesed draakonid ja karupoeg.

Lotte-nimeline traditsiooniline limonaad

Saku Õlletehas sisenes värske Lotte limonaadi tootmisega Eesti karastusjookide turule. Esimene partii tuli Sakus liinilt möödunud reedel. Tegemist on säilitusainetevaba joogiga.

«Usume, et uus limonaad leiab karastusjookide tarbijate hulgas sooja vastuvõtu tänu väga tuntud ja armastatud Lotte tegelaskujule ja kvaliteetsele ning säilitusainetevabale koostisele,» märkis Saku Õlletehase turundusdirektor Kadri Ärm.

Lotte Limonaad on kauplustes saadaval 0,5- ja 1,5-liitristes plastpudelites. Pooleliitrise pudeli soovituslik jaehind on 55 eurosenti ning 1,5-liitrisel pudelil 95 eurosenti. Sellele lisandub pandipakendi tasu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles