Tuhanded väikeaiad vajavad uuendamist

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päidre Puukooli agronoom Hillar Nassar ütles, et uut õunapuud istutades tuleb kindlasti meeles pidada, et samasse kohta istutada ei soovitata, vahe peaks jääma paar meetrit.
Päidre Puukooli agronoom Hillar Nassar ütles, et uut õunapuud istutades tuleb kindlasti meeles pidada, et samasse kohta istutada ei soovitata, vahe peaks jääma paar meetrit. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eestis on ilmselt tuhandeid kunagistesse aianduskooperatiividesse istutatud õunapuid, mida oleks vaja hakata välja vahetama, sest nende elujõud on raugemas.

«Rahvas tahab ikka kindla peale minna, et anna mulle «Tellissaart», «Lobo» või «Karksi renetti», ma siis mõnikord norin, et vanasti sõitsite Žiguli ja sapikaga, aga nüüd volksu ja Audiga, sest elu läheb edasi ja turule jõuavad ühe paremad ja ilmastikukindlamad sordid» sõnas Nassar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles