«Pealtnägija» uuris emadepäeval, kuidas lilled müügiletile jõudsid

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Pealtnägija» saatejuht on koos lilledega jõudnud Viru tänava lillemüüjateni.
«Pealtnägija» saatejuht on koos lilledega jõudnud Viru tänava lillemüüjateni. Foto: Kuvatõmmis

«Pealtnägija» veetis emadepäeva Eesti ühe suurima lillede hulgimüügifirma laos ja jälgis, millise teekonna tegid läbi Viru tänaval müüdavad lilled.

Kell seitse hommikul laaditi Florease laos otse Hollandist saabunud rekka pealt lilli maha, mis muuhulgas on pärit nii Keeniast, Ecuadorist kui Inglismaalt, vahendab ETV saadet «Pealtnägija».

«See konkreetne läheb Põlva maakonda, number kaks läheb Tallinnasse, siit läheb ka Saaremaale kaupa, üle Eesti, kus klient on, sinna läheb kohale,» kirjeldas Florease müügiteenindaja Helena Lääne oma tööd.

Üsna varsti jõudsid kohale jaemüüjad, et oma tellitud kaup poodidesse laiali viia. Nende hulgas oli varakult kohal ka 15-aastase staažiga lillekaupmees Alar Nisu, kelle jaoks on emadepäev üks kiiremaid tööpäevi aastas ja kes varustab ka Viru tänava lillemüüjaid Tallinnas.

Seda, milline täpselt nägi välja «Pealtnägija» tegijate teekond koos emadepäevalilledega Viru tänava lillemüüjate, saab täismahus vaadata ETV-st.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles