Tarkvarauuendused jätsid Prisma letid tühjaks

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mustamäe Prisma
Mustamäe Prisma Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Tallinna Mustamäe Prisma külastajates on nädala algusest peale tekitanud küsimusi tühjad letid ja sildid, kus supermarket vabandab kauba viibimise pärast.
 

«Peame tõdema, et tõepoolest oli selle nädala alguses Mustamäe Prismas kohati probleeme kauba saadavusega,» ütles Prisma Peremarketi pressiesindaja Silver Säga.

Tema sõnul on Prisma hetkel minemas üle uuele tarkvarale ja seetõttu esines eelmise nädala lõpus tõrkeid kaubatellimustega. «Olime ka ise väga mures tekkinud olukorra pärast ja oleme teinud palju tööd selle nimel, et meie tavapärane olukord kiiresti taastuks,» selgitas supermarketi pressiesindaja.

Enamus kaubatellimusi puudutavatest probleemidest on nüüdseks lahendatud ja hetkeseisuga on taas letid kaubaga varustatud. «Üksikute toodete saadavusega võib veel probleeme esineda, aga sellist olukorda kui nädala alguses, enam kindlasti ette tulla ei tohiks,» kinnitas Säga.

Supermarket palub kõigilt klientidelt vabandust tekkinud ebameeldivuste pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles