F1 kvalifikatsiooni ülekande katkestas inimlik eksitus

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäevase F1 kvalifikatsioonisõidu otseülekanne Viasati spordikanalil katkes mõni hetk enne kulminatsiooni.
Laupäevase F1 kvalifikatsioonisõidu otseülekanne Viasati spordikanalil katkes mõni hetk enne kulminatsiooni. Foto: SCANPIX

Laupäeval katkes Viasat Sport Baltic kanalil kõige põnevamal hetkel Vormel 1 kvalifikatsioonisõidu ülekanne, mis vallandas internetis vaatajate pahameelehoo.

Hinnavaatlusfoorumis algatas üks võidusõidu kulminatsioonist ilma jäänud vaataja teema «Viasat seebiks!!!», millele kogunes pea 100 vastust. Murekiri pealkirjaga «Viasat ei suuda lubadusi täita!» läkitati ka Delfi lugejateportaalile Rahva Hääl, samuti sai selleteemalise vihje Postimees.ee toimetus.

Viasat nimetas juhtumit kahetsusväärseks ja selgitas, et katkestuse põhjuseks oli ülekande pilti ja heli edastavas Kopenhaageni keskjaamas tehtud inimlik viga.

«Laupäeval keskuses tööl olnud inimene tegi vastavalt saatekavale ümberlülituse järgmisele saatele, hoomamata, et võidusõidu lõpuni olid jäänud vaid loetud sekundid,» ütles Viasat Eesti turunduse ja suhtekorralduse spetsialist Mare Fetherston.

Ülekande kommentaatorid võtsid küll kohe keskuse töötajaga ühendust, et teha tagasilülitus võidusõidurajale, kuid selleks ajaks oli võistlus juba lõppenud.

Fetherston edastas autospordihuvilistele ka firmapoolse vabanduse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles