Vananeva Eesti mure: õnnesoovid ei mahu ära

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Aastakümneid on Vikerraadios õnnitletud hommikuti  eakaid sünnipäeva puhul, kuna eestlased elavad aina kauem, siis on raadio sunnitud tõstma õnnitletavate vanusepiiri.

Alates 1. juunist õnnitleb Vikerraadio hommikuti vaid neid sünnipäevalisi, kes saavad vähemalt 80 aastasteks, teatas Vikerraadio «Päevatee» saade. Seni olid oodatud ka 70 aastaste õnnitlused. «Eakaid inimesi on meie seas rõõmustavalt  palju ja kahjuks ei mahu kõik eakad sünnipäevaminutitesse ära,» tunnistas saatejuht Ülle Karu. Ta lisas, et paljud 70-aastased on väga tegusad, käivad tööl ja elavad aktiivset seltsielu ning mõned ei soovigi, et neid raadios õnnitletakse ja siis nende vanus avalikuks tuleks.

Muudatus ei puuduta kuldpulma ja vanemaid abielupaare ning laupäevast telefonisoovikontserti, kuhu saavad kõik helistada ja õnnitleda vanusest hoolimata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles